SENTIM
15457
page-template-default,page,page-id-15457,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SENTIM

GATS (és)som una associació sense ànim de lucre que neix com a Grups Associats pel Treball Sociocultural el desembre del 2000, de la creativitat i voluntat de persones vinculades al món associatiu i a l’acció social al Baix Llobregat. És l’any 2011, quan s’amplien els àmbits d’actuació i les línies estratègiques i GATS passa a denominar-se Grups Associats pel treball social, cultural, comunitari i ambiental, sent aquest nou nom tota una declaració d’intencions d’acord amb els temps que ens han tocat viure i transformar.

Apostem per recollir i organitzar les diferents experiències, voluntats i capacitats, per tal d’elaborar un projecte associatiu que plantegi reflexions i propostes per la transformació social i per un procés paral·lel de reflexió i acció, desenvolupant accions de promoció social, educativa, cultural i comunitària.

Treballem des de l’acompanyament i la participació dels ciutadans en el seu procés de canvi i sota la concepció de la persona com a subjecte de canvi.

La nostra finalitat és crear i donar eines per aconseguir la incorporació social d’aquelles persones que avui estan en situació de risc o exclusió social. Intentar posar granets de sorra, per fer d’aquest món un lloc més just, habitable, sostenible, més equilibrat i millor repartit i que permeti que tots i cadascun dels habitants d’aquest planeta, puguem ser feliços desenvolupant plenament capacitats, habilitats i somnis fent servir l’acompanyament social, la mobilització a través de la cultura, el foment de la participació, la radicalitat democràtica o l’agitació ambiental com a eines de treball.
Tot això des de la reflexió-acció en el nostre espai més local, però amb vista en el món global i en comunió amb el respecte a les persones, al medi natural i a una distribució justa dels resultats positius (beneficis) obtinguts del nostre treball.

Ens reafirmem en la necessitat d’impulsar reflexió, projectes i accions que ens facin seguir creient en què un altre món és possible, necessari i transformable.