ECOSISTEMA ESS DEL PRAT
15455
page-template-default,page,page-id-15455,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

ECOSISTEMA ESS DEL PRAT

La realitat del Prat de Llobregat reafirmava la idea d’impulsar una emprenedoria

col.lectiva, transversal i connectada amb el territori, és a dir un Ecosistema que ajudés al desenvolupament de l’Economia Social i Solidària a nivell local. Aquesta necessitat sorgeix en un moment històric on enmig d’una crisi econòmica i social s’animava a l’emprenedoria col.lectiva. Aquesta idea no lligava amb la realitat social del barri de Sant Cosme, lloc on està ubicada l’oficina de GATS. Però això no feia impossible començar a crear un marc adequat i començar a plantejar un desenvolupament local de futures empreses d’Economia Social i solidària, viable i sostingut.

És per això que s’inicia la incubadora LABESOC

 

En aquest sentit hem lluitat molt i hem sigut molt constants en allò que voliem crear per a transformar el món en el que vivim. Exemples d’això són l’associació Som Eficiència o la cooperativa de telecomunicacions Som Connexió SCCL, que van ser impulsades per la necessitat de consumir serveis socials i solidaris, ètics i més responsables amb la nostra filosofia de vida.

 

La finalitat o el perquè de l’Ecosistema és crear sinergies entre empreses d’ESS de tota la comarca del Baix Llobregat, crear una xarxa de relacions on compartir i difondre els productes i serveis que es produeixen a nivell local, a tota la comarca.