VALORS
15687
page-template-default,page,page-id-15687,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,cookies-not-set
 

VALORS

VALORS

El treball. Les nostres mans, el nostre cap, la nostra motivació i la nostra satisfacció entorn al possible treball ben fet són el nostre principal cabdal i el nostre gran valor. No tenim molt més i per això amb humilitat i objectivitat, ens sabem necessitats de més companys de viatge.

La coherència. Que entre el dit i el fet, no hi hagi massa tret i que la reflexió ens ajudi a ser eficients en l’acció.

El lideratge, la innovació i emprenedoria continu com norma per a anar afrontant els nous reptes socials i el nostre dia a dia com projecte.

L’honestedat i la transparència en tot allò que fem. Rendir comptes a aquell que les sol·liciti i afrontar qualsevol conflicte relacionat amb el nostre treball des d’un principi de bona fe i de resolució constructiva.

El compromís com contribució a construir i promoure des dels nostres projectes un món millor. La relació amb el nostre entorn per a generar complicitats i fortaleses. Si volem canviar el món, cal contar amb tots. Ser ètics amb nosaltres mateixos, el nostre entorn relacional, amb les persones receptores de les nostres propostes i amb el medi que les alberga i les fa possibles. Treballem des de la idea que els humans som “administradors” de la terra, dels nostres barris, dels nostres pobles, ciutats i projectes , pel que hem de plantejar solucions a llarg termini que ens permetin desenvolupar-nos i viure tots millor, però sense crear danys al planeta. Treballar amb… i no en… contra de és un principi elemental del nostre treball.

La interacció positiva. Nodrir-nos del “que sembrem”, dels nostres aprenentatges, errors i encerts, de tot allò que ens aporta el nostre treball amb les persones, empreses, organitzacions i administracions amb les quals ens anem creuant en el camí per a rellançar-nos i millorar en la nostra capacitat de transformació de forma permanent.