EQUIP
15449
page-template-default,page,page-id-15449,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

EQUIP

WhatsApp Image 2020-06-04 at 19.07.45_bo

OSCAR RANDO

MIREIA_GATS

Llicenciada en Criminologia i Graduada en Educació Social, treballa com educadora dels programes comunitaris Espais Grupals i Antenes. Coordinadora de l’equip de voluntaris de l’entitat. Educadora del barri de Sant Cosme en el projecte ESEV i responsable d’activitats comunitàries com el Festival de Sopes del món del Prat.

MIREIA GONZÁLEZ

OLIMPIA_GATS

OLIMPIA SÁNCHEZ

CARMEN_GATS

Llicenciada en Pedagogía i Postgrau de Mediació i Resolució de Conflictes. Actualment coordina i dinamitza els programes comunitaris Espais grupals i Antenes d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat. Experiència en programes d’Inserció laboral, Educació social i comunitària. Atenta, Amable, Reflexiva, Observadora, Valenta.

CARMEN PARDO

MARTI_GATS


MARTÍ MIQUEL

VIOLETA_GATS

Cicle de Grau Superior de fotografia artística, Postgrau en Fotoperiodisme i dissenyadora web. Suport en comunicació en els projectes que acompanyem de Labesoc.

VIOLETA PALAZON