15251
home,page-template-default,page,page-id-15251,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ

SENSE REFLEXIÓ NO HI HA ACCIÓ I SENSE ACCIÓ NO HI HA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Espai per explicar-vos tot allò que vivim i sentim l’equip de GATS....

LES EMOCIONS EN TEMPS DE COVID

Taller grupal Online

Dimarts 7 i 14 de Juliol

Horari: 10h a 14h

Impartit per Maria Canals, de l’associació Núvol Blanc

Taller grupal enfocat a la gestió emocional en el procés de tornada a la “normalitat” pel Covid.

Treballem la consciència emocional, gestió de pensaments i regulació corporal en la vida diària, especialment en situacions socials. Ens proposem entendre i gestionar la por i d’altres emocions que podem sentir en les situacions en les que ara ens trobem i que poden suposar una font d’estrès.
Inscripcions: info@gatsbaix.org

CICLE VEUS D'ESPERANZAH! Eudald Carbonell

Comencem el cicle VEUS D’ESPERANZAH! amb el que volem donar veu a persones que ens aportin coneixement al moment i projeccións de futur. El primer convidat és *Eudald Carbonell*, Catedràtic de Prehistòria de la URV i investigador a l’IPHES. Que ens presentarà el seu llibre Elogio del Futuro i dialogarem entorn el seu decàleg post covid.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

SUPERCOOP MANRESA I FOOD COOP

? Divendres 24 ens veiem a Esparreguera ( Can Pasqual, C Cavallers 26) on les companyes de Supercoop Manresa vindran a parlar-nos d’aquesta iniciativa.
➡️ I dimecres 29 de gener repetirem l’experiència al Prat de Llobregat, a la Sala d’Actes de Promoció Econòmica. C/ de les Moreres 48

No tens excusa per venir a conèixer aquest nou projecte.

? I després passarem Food Coop La Película.

 

AGENDA

Festival Esperanzah! 11-12 i 13 d’Octubre al Parc Nou.

FORMEM PART DE:
FEM BALANÇ SOCIAL